ACUM PREŢURI PROMOŢIONALE – reduceri cu până la 40% !

 

Vă stăm la dispoziţie şi pe adresa de email info@tablourimulticanvas.ro sau pe chat, în colţul din dreapta jos.


» PICTURI DE STICLĂ
PICTURI DE STICLĂ

Picturi de sticlă

Aveti locuinta moderna si cautati tablou adecvat? Tocmai pentru dumneavoastra sunt  picturile noastre pe sticlă. Picturile din sticlă, care oferim, lumineaza fiecare living, bucatarie, sau baie. In oferta avem tablouri cu flori, picturi abstracte, tablouri cu peisaje, orașe și multe alte motive. Suntem siguri ca va alegeti din oferta poastra.

V-ati dori sa produceti pictura pe sticla cu propria fotografie? Nici acestea nu este nici o problemă. Pictura pe sticla putem face si cu fotografia dumneavoastra și in orice dimensiune.

Tablourile noastre din sticlă sunt produse cu imprimare pe partea din spate a foii de sticla, grosimiea 4 mm. Aceasta foaie este pe partile laterale cu precizie lapped și tabloul complet intotdeauna perfect ambalat. Tablourile din sticlă avem in oferta dimensiuni 30x30cm, 40x40cm și 100x55cm, dar la cerere nu este problemă sa va alegeti orice dimensiune.

Inclus in livrare sunt și mânere metalice cu care se poate tabloul pe perete prins din partea de spate. A doua posibilitate de pus tabloul din sticla pe perete este lipit cu adeziv direct pe perete, fara a se folosi clipuri. Pictura pe sticla se poate lipi si printre panouri sau faianta in baie sau bucatarie.

Tablourile din sticla din oferta noastră dispun de un luciu ridicat și vă garantam, că vor deveni un nou reper in camera dumneavoastra.

ZjEyN