ACUM PREŢURI PROMOŢIONALE – reduceri cu până la 40% !

 

Vă stăm la dispoziţie şi pe adresa de email info@tablourimulticanvas.ro sau pe chat, în colţul din dreapta jos.


» TABLOURI - CANVAS
TABLOURI - CANVAS

Tablouri - canvas

În cazul în care va ganditi sa cumparati tablouri in apartament, casa, sau la birou, cu siguranță nu poate lipsi tablouri cu picturi pe panza, care au devenit recent foarte populare. Tocmai aceste tablouri pictate pe canvas sunt in mare parte expuse pe perete si  avem mare succes in afaceriile noastre și suntem siguri, că printre mai mult de 100.000 de tablori trebuie să isi aleagă aproape fiecare persoana.

Picturile pe canvas pe care oferim, avem tematic împărțite în mai multe categorii - tablori cu flori, tablouri cu peisaje și orașe, picturi abstracte, nuduri, tablouri cu animale și multe altele. Fiecare dintre  mai mult de 6000 de motive sunt disponibile în aproximativ 25 de diferite dimensiuni. În cazul în care nu ați ales între dimensiunile oferite, ajunge sa ne contactați și ideea dumneavoastra cu privire la dimensiuni încercam să va îndeplinim.

Tablouri cu picturil pe canvas  va oferim in  standard și design modern cu modele in doua parti și locul lor poate fi  în birourile de la firma, dar și tablouri în dormitor, bucătărie sau tablouri în camere de zi.

Tablourile noastre sunt produse cu imprimare pe canvas speciala care este ulterior întinsă pe cadrul interior de 1,6 cm grosime. Pânza este intinsa pe rama din spatele ramei si deaceea rama nu se vede deloc si datorita  imprimarii si pe părțile laterale ale tablourilor creează un efect 3D foarte frumos. In pachet este abalat deasemenea suport pentru montare pe perete.

Njc3NzlmY